AD-Autoparts biedt totaaloplossing in hoogwaardige technologie

AD-Autoparts is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige vervangingsonderdelen aan de onafhankelijke garagehouder en particulieren en dit vanuit onze drie vestigingen Tessenderlo , Sint-Truiden en Hasselt.

Ons uitgebreide assortiment bestaat onder meer uit auto-onderdelen voor ophanging, transmissie, remsystemen, koppelingen, uitlaatsystemen en elektronica. Maar ook toebehoren voor het interieur alsook fietsendragers en dakkoffers met toebehoren. Doordat wij uitsluitend samenwerken met vooraanstaande constructeurs van auto-onderdelen, hebben deze vervangingsonderdelen dezelfde kwaliteit als de originele onderdelen die worden gebruikt bij de fabricage van de auto.

De auto-industrie kenmerkt zich door een snelle technologische ontwikkeling. Dit betekent dat de onafhankelijke garagehouder steeds meer is aangewezen op technische bijstand van buitenaf. Tegelijk neemt bij deze bedrijven de behoefte toe aan een leverancier die in staat is om een compleet assortiment aan te bieden. AD-Autoparts speelt hier adequaat op in door het leveren van een totaaloplossing; inclusief alle accessoires, uiteenlopend van een technische spray tot een hightech uitleesapparaat.

Daarnaast volgen we de laatste technische ontwikkelingen op de voet, onder meer door continu te investeren in nieuwe elektronica-onderdelen; deze vervullen hoe langer hoe meer vitale functies binnen de moderne autotechniek. Ook in de toekomst blijven wij de onafhankelijke garagehouder verder ondersteunen. Door zich aan te sluiten bij ons unieke concept AD-Garage, is de professionele garagehouder verzekerd van een optimale technische en commerciële ondersteuning. Onze klanten kunnen hoe dan ook altijd rekenen op een vakkundige partner die elke dag alles in het werk stelt om alle vervangingsonderdelen op locatie te leveren. Snel en efficiënt, en waar nodig tot twee maal per dag. Samen met ons 3 man sterke verkoopsteam kunnen wij dan ook snel inspelen op de vraag in de markt, en een pasklare oplossing bieden voor de noden van onze klanten.

Het AD-Autoparts team